STV Live
Subota, 22. lipanj 2024.
23°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Sport

ŠOK S OPUS ARENE: Dan nakon velike pobjede nad Rijekom, Zoranu Zekiću rečeno kako neće biti trener Osijeka u sljedećoj sezoni!

Zoran Zekić neće biti trener Osijeka u sljedećoj sezoni! Zaključak je to sastanka u klubu dan nakon velike pobjede Osijeka nad Rijekom i izborene Europe.

Zoran Zekić, iako je pokazao kako je stvorio kemiju s momčadi Bijelo-plavih, na kraju i dobru igru i rezultat, nije stekao povjerenje sportskog direktora José Bota, koji je očito i puno ranije procijenio kako Zekić nije trener za veliki Osijek.

Naime, danas mu je, kako neslužbeno doznajemo, to na razgovoru kazao upravo Boto i to doista u ovom trenutku djeluje nekorektno prema osječkom treneru koji je pokazao maksimum s momčadi u ovoj polusezoni.

Stvorena je prava kemija s ekipom koja je bila potpuno razdrmana prije dolaska Zekića i sportski direktor, ali i Uprava kluba morat će dobro objasniti razlog raskida suradnje sa Zekićem.

Portugalac očito već ima Zekićevog nasljednika u rukavu, a iako nemamo službenih izjava iz kluba, Zoran Zekić vodit će momčad Osijeka još samo u Varaždinu u posljednjem kolu prvenstva.