STV Live
Nedjelja, 19. svibanj 2024.
20°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Sport

MANJA POSJETA PUBLIKE NEGO RANIJE: „Grupa Živković“ uvjerljivo osvojila 35. Zimko

„Grupa Živković“ sastavljena od igrača Futsal kluba Osijek osvajač je 35. izdanja Zimka. Finale seniora bilo je uvjerljivo na strani pobjedničke momčadi koja je suvereno odigrala sve utakmice na turniru.

„Grupa Živković“ uvjerljivo osvojila 35. Zimko
„Grupa Živković“ uvjerljivo osvojila 35. Zimko

Nije to bilo dramatično i neizvjesno finale Zimka kakve smo navikli gledati jer ekipa Grupe Živković uvjerljivo je odigrala sve utakmice, pa tako i finalnu protiv momčadi Slatke Tvornice.

Bilo je ukupno 4-0 za Čavara i društvo, a sve su praktički riješili u prvom dijelu igre.

Najbolji strijelac Vitor Lima zabio je 2 gola, a uz to svojim potezima oduševljavao publiku na Zrinjevcu koja nije ispunila dvoranu kako je to bilo prijašnjih godina.

Šerić, Šalaj i Lima 2 puta bili su strijelci za pobjedu od 4-0.

Najbolji pojedinci finala bili su svi iz pobjedničke ekipe: strijelac Vitor Lima najbolji igrač Filip Petrušić i najbolji vratar Kristijan Lukenda.

- Kroz ovaj turnir smo pokazali koliko vrijedmo. Mislim da smo igrali jako kvalitetne utakmice, bili smo suevereni sve do finala i u finalu i mislim da smo zaluženo na kraju i osvojili turnir, kaže Dražen Čavar.

Čavar je pobjedu posebno posvetio svom nedavno preminulom djedu koji je bio njegov najveći navijač.

Dodajmo da je kod seniora u utakmici za 3. mjesto Caffe 5 Gravia svladala DGO sa 6-1, u kategoriji veterana naslov su osvojili Limunčići nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca protiv ekipe AB Skripte, 3. mjesto zaslužio je DGO koji je svladao Caffe 5 Graviu.

HOS Osijek je slavio u kategoriji veterana 45+, a kod mlađih kategorija i naslova pobjednika izdvojit ćemo onu u kojoj su Asevi Tehna Djakovo s najuvjerljivijom pobjedom od 7-1 zaradili titulu.   

Sve u svemu utakmice i kvaliteta futsala u 5 dana na Zimku bili su na visokom nivou. Šteta samo što tribine nisu bile do kraja pune kao inače u tom finalnom danu.