STV Live
Ponedjeljak, 22. srpanj 2024.
20°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Glazba

NADA ZA SVE KOJI NISU USPJELI DO ULAZNICA: Koncert Dine Merlina 22.10. u Osijeku rasprodan; zbog iznimnog interesa publike dodan još jedan datum!

Nakon što je koncert 22.10. rasprodan u svega desetak dana, organiziran je još jedan, koji će se u dvorani Gradski vrt održati dan ranije, u petak, 21.10.! Ulaznice za taj koncert u prodaju će 12.09.2022.

Koncert Dine Merlina 22.10. u Osijeku rasprodan; zbog iznimnog interesa publike dodan još jedan datum!
Koncert Dine Merlina 22.10. u Osijeku rasprodan; zbog iznimnog interesa publike dodan još jedan datum!

Već je poznato kako ulaznice za show sarajevskog glazbenog čarobnjaka Dine Merlina planu u rekordnom roku i da publika na nezaboravim koncertima uživa u putovanju kroz glazbene priče njegove karijere, koja uspješno traje više od trideset godina. 

Ovog puta, o popularnosti Dine Merlina najbolje i svjedoči činjenica da je koncert zakazan za subotu 22.10. u osječkoj dvorani Gradski vrt, svega deset dana nakon što su ulaznice puštene u prodaju, u potpunosti rasprodan. Stoga su zbog iznimnog zanimanja mnogobrojne publike organizatori dodali još jedan koncert i to dan ranije, u petak 21.listopada.

Punih mjesec i pol dana uoči održavanja, ulaznice za dugo iščekivani koncert Dine Merlina u Osijeku su rasprodane, što je vrlo vjerovatno apsolutni rekord u brzini rasprodavanja najveće osječke dvorane, objasnili su organizatori.

Dva osječka koncerta dio su serije velikih koncerata u listopadu, gdje će u tri tjedna Dino Merlin pripremiti nesumnjivo nezaboravan glazbeni doživljaj u tri velike dvorane u Hrvatskoj. U dvorani Mladost u Rijeci nastupit će 08. listopada, tjedan dana kasnije 15.10. u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru, a trećeg tjedna, dva dana zaredom, petak 21.10. i subota 22.10. u osječkoj dvorani Gradski vrt.