STV Live
Petak, 14. lipanj 2024.
11°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Sport

VELIKO IGRAČKO POJAČANJE: Manuel Štrlek potpisao na tri godine za RK Nexe

Najveće igračko pojačanje dobili su rukometaši Nexea.Za našičkog rukometnog velikana potpisao je hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih krilnih igrača Europe i povratnik u hrvatsku reprezentaciju Manuel Štrlek.

Manuel Štrlek potpisao na tri godine za RK Nexe
Manuel Štrlek potpisao na tri godine za RK Nexe

Više od 500 navijača, mahom djece, pozdravilo je hrvatskog reprezentativca, najveće pojačanje otkako je kluba iz Našica koji svima pokazuje kako izgleda pravi put jednog zdravog kluba.

34-godišnji Manuel Štrlek je potpisao na tri godine, ali prvo će završiti sezonu u Veszpremu, pa se uključiti u Nexeovu priču. Pobacao je i nekoliko dresova u publiku najsretnijima, potpisivao autograme brojnim obožavateljima.

Od ljeta će biti član Nexea s kojim će krenuti u nove europske pohode ovog puta u erupskoj ligi nakon godina Lige prvaka sa Zagrebom Kielceom i Veszpremom.

Zahvalio bih se svim ljudima i pogotovo djeci što su me došli pozdraviti danas. Našice vole rukomet, kao i cijela Slavonija. Siguran sam da ćemo u naredne tri godine svi zajedno uživati. Ovakva su se predstavljanja u rukometu rijetko radila, uvijek govorim da rukomet treba dignuti na razinu više da se približi košarci i nogometu. Ovo može biti samo plus, rukomet treba rasti, kaže Manuel Štrlek.

Štrlek ističe kako se odlično osjeća i kako može još 3 godine igrati rukomet na vrhunskoj razini, a isto tako ima velika očekivanja is hrvatskom reprezentacijom.

Predsjednik Nexea ističe kako klub ima najveće ciljeve svake godine i u europi i domaćim natjecanjima i kako klubu nedostaje samo titula prvaka i domaći trofej koji bi trebao brzo doći.

 

Dolazak Štrleka samo će povećati pozornost navijača i gledatelja koji pak vape za većom dvoranom i Nexe Arena planira se kroz 2-3 godine i tada bi ovaj našički rukometni gigant doista u svim segmentima bio konkurentan svim najvećim europskim klubovima.