Osječko-baranjska
20. DONJOGRADSKA KOBASIJADA: Najbolja kobasica proizvodi se u Osijeku, a kulenova seka u Valpovu
Neizostavan dio slavonske i baranjske gastronomije domaća je kobasica. Iskusni ljubitelji ove namirnice kao i majstori koji ju prave znaju da se ona itekako može razlikovati po kvaliteti i okusu. Teško je procijeniti koja je receptura najbolja, no zato je tu Donjogradska kobasijada - najstarije natjecanje u ocjenjivanju ove delicije u Hrvatskoj, a koja je održana po 20. put.
kobasijada
Osječko-baranjska
POSEBNO MJESTO U SJEĆANJIMA: Uoči blagdana Svih svetih sjećanje na poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata
MALI ČIN PAŽNJE: Nekom znak pažnje, nekom velika pomoć – DOMiNO u Đakovu dijelio lampione

PRVE POKLONE PODIJELIO PRVAK HRVATSKE!: Mladi Slavonac otvorio gift shop s najvećim asortimanom u regiji!