Osječko-baranjska
20. DONJOGRADSKA KOBASIJADA: Najbolja kobasica proizvodi se u Osijeku, a kulenova seka u Valpovu
Neizostavan dio slavonske i baranjske gastronomije domaća je kobasica. Iskusni ljubitelji ove namirnice kao i majstori koji ju prave znaju da se ona itekako može razlikovati po kvaliteti i okusu. Teško je procijeniti koja je receptura najbolja, no zato je tu Donjogradska kobasijada - najstarije natjecanje u ocjenjivanju ove delicije u Hrvatskoj, a koja je održana po 20. put.
kobasijada
Osječko-baranjska

TEMELJ ZA BUDUĆE INVESTICIJE I RAZVOJNE PROJEKTE: Svečano otvaranje katastarske izmjere na području katastarske općine Palača
DAN KADA JE ISPISANA POVIJEST PONOSA I SLAVE: 34. obljetnica oslobođenja vojnih objekata u Đakovu te osnivanje 122. brigade Hrvatske vojske
PREDSTAVLJENI PODACI O DOSADAŠNJIM AKTIVNOSTIMA: Dugovi, smrad i zatvaranje tvornice - gradonačelnica Belišća o prvih 100 dana vlasti