Osječko-baranjska
20. DONJOGRADSKA KOBASIJADA: Najbolja kobasica proizvodi se u Osijeku, a kulenova seka u Valpovu
Neizostavan dio slavonske i baranjske gastronomije domaća je kobasica. Iskusni ljubitelji ove namirnice kao i majstori koji ju prave znaju da se ona itekako može razlikovati po kvaliteti i okusu. Teško je procijeniti koja je receptura najbolja, no zato je tu Donjogradska kobasijada - najstarije natjecanje u ocjenjivanju ove delicije u Hrvatskoj, a koja je održana po 20. put.
kobasijada
Osječko-baranjska
PREKRASAN PRIRODAN IZGLED: Pijesak, suncobrani, mirna voda i brojne aktivnosti na kupalištu „Jama“ u Dalju
![Osječko-baranjsko gospodarstvo bilježi novi rekordni rast](/img/s/50x50/upload/images/article/5853/8fe72873c60cb97ab57481a41b7890ed.png)
NASTAVAK POZITIVNIH TRENDOVA: Osječko-baranjsko gospodarstvo bilježi novi rekordni rast
DOMOVINSKI RAT BAŠTINI BROJNE NEISPRIČANE PRIČE: Predstavljena knjiga Milenka Bilića „Dom tehnike Borovo naselje 1991“