STV Live
Petak, 14. lipanj 2024.
11°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Sport

PRVI EUROPSKI PORAZ: Nexe izgubio na gostovanju u Danskoj

Rukometaši Nexe-a doživjeli su prvi europski poraz. Na gostovanju u Danskoj slavili su domaći rukometaši Skjern Handbolda s 33:30.

Nexe izgubio na gostovanju u Danskoj
FOTO: RK Nexe

Najučinkovitiji igrač u redovima Gromova bio je Fahrudin Melić sa sedam golova, Predrag Vejin je postigao pet pogodaka, a po četiri su zabili Lovro Jotić i Manuel Štrlek. Dominik Kuzmanović je imao čak 19 obrana.

- To je Skjern koji ja znam predobro koliko je dobar, prezentirao je ono što sam upozoravao, ono što smo spremali, puno su toga napravili u 15 minuta, pokazali su onaj svoj atomski rukomet s puno trčanja, s puno šuteva. Moram reći da smo se puno potrošili, par puta smo se vratili, čak smo na kraju imali mogućnost preokrenuti. Nažalost promašili smo prazan gol, nije sad to odlučilo, ali baš me zanima kako bi se ovo sve dogodilo da smo zabili i poravnali rezultat, kako bi oni odreagirali, kazao je trener Branko Tamše nakon utakmice.

 Nexe i Skjern dvije su prvoplasirane ekipe koje prenose po dva boda u daljnju fazu natjecanja. Posljednju utakmicu u grupnoj fazi Gromovi će odigrati u utorak u Portugalu protiv Brage, a prije toga u subotu dočekuju Rudar u 12. kolu Premijerke.