STV Live
Srijeda, 20. listopad 2021.
13°C
"Cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol." - Aristotel

Sport

OČEKUJU FINANCIJSKA POJAČANJA: Nova uprava KK Mursa želi jak i stabilan klub u prvoj ligi

Osječki ženski košarkaški prvoligaš drugu sezonu zaredom igra u najelitnijem razredu hrvatske košarke. Na čelo kluba uoči nove sezone došla je nova uprava koja ima dugogodišnji cilj i plan stabilizacije kluba i jačanja košarkaškog kolektiva za borbu za najviše plasmane.

Nova uprava KK Mursa želi jak i stabilan klub u prvoj ligi
Košarkašice osječke Murse nisu na najbolji način otvorile novu sezonu Premijer lige, jer su u prva dva kola doživjele dva poraza.

Košarkašice osječke Murse nisu na najbolji način otvorile novu sezonu Premijer lige, jer su u prva dva kola doživjele dva poraza.
No, ne bi trebalo biti straha za budućnost ekipe jer nova uprava je ušla u klub s visokim, ali i dugoročnim ambicijama, jačanja kluba u svim segmentima, od uvjeta do igračkog kadra.

U klubu su puno izgubili odlaskom Sene Pavetić, koja je bila neprikosnovena pod obručem i baš igračice takvog tipa danas je teško naći. Za sada se moraju nositi s postojećim igračkim kadrom, a financijska pojačanja i sponzore očekuju u skoroj budućnosti.

Pravi sponzor bi doista napravio vrhunsku ekipu, koja bi se borila za najveći plasman, ističe predsjednik KK Mursa Ivica Jakić, ali glavni cilj kluba je stvarati ekipu iz domaćeg bazena, pa je naglasak na radu s mlađim kategorijama i školi košarke.

Za ovu sezonu ne bi trebalo biti straha u natjecanju Premijer lige, iako će teško biti ponoviti prošlosezonski uspjeh kada se igrala Liga za prvaka i završnica Kupa Hrvatske.