STV Live
Nedjelja, 21. srpanj 2024.
20°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Sport

KRAJ CRNE SERIJE: Osijeku bod protiv Dinama na Maksimiru, u nedjelju ''na revanš'' stiže Hajduk

Osijek je napokon prekinuo crni niz, i to u prvoj utakmici pod vodstvom novog trenera Borimira Perkovića. Nekadašnji igrač Osijeka s velikom je časti ali i obavezama prihvatio klupu Osijeka s vjerom kako će napraviti prave rezultate s momčadi, a već u prvom susretu na Maksimiru je uzeo bod Dinamu.

Osijeku bod protiv Dinama na Maksimiru, u nedjelju ''na revanš'' stiže Hajduk
Osijeku bod protiv Dinama na Maksimiru, u nedjelju ''na revanš'' stiže Hajduk

Poveo je Osijek prekrasnim pogotkom Miereza u 55. minuti utakmice, da bi na konačnih 1:1 postavio Petković također fantastičnim pogotkom u 62. minuti,

Osijek je odigrao puno angažiraniju i borbeniju utakmicu i uz malo sreće to ga je nagradilo bodom koji može biti i odlična najava za sljedeći vikend kada u Gradski vrt dolazi ponovno Hajduk. Imali su Osječani i malo sreće, ali isto tako mogli su i slaviti 3 boda da je drugi gol Miereza bio centimetar van zaleđa.

- U nekoj negativnoj seriji doći ovdje na Maksimir nije jednostavno tako da mislim da ovaj bod ima težinu. Naravno, moramo imati i malo sreće, gdje ga nismo primili dobili smo iz slobodnjaka, ali nakon ispadanja od Hajduka doći Dinamu na noge uzeti bod i to je dobro. Hvatamo nove zahtjeve s novim trenerom i bit će to dobro i mislim da smo zasad položili ispit, rekao je Mile Škorić.

Kapetan Osijeka vjeruje u bolja izdanja i igre u nastavku sezone s novim trenerom pa tako i više sreže i zadovoljstva kod navijača Osijeka kojima su igrači ostali dužni.

- Kad dođete u Maksimir igrati protiv ovakve momčadi, ne izgubiti je veliki motiv za dalje. Ne samo za mene nego za cijelu momčad. Lijepo je doći ovdje i vraćati se kući s bodom. Ne smijemo napraviti ono što je dovelo do gola Dinama, pazit ćemo na to u budućnosti. Zahvalio bih i pohvalio bih Roberta Ljubičića koji je priznao da nije penal. To je velika stvar i, ako je moguće, pišite o tome stotinu dana. To je sport i svaki sportaš bi trebao biti takav. Svaka mu čast, rekao je trener Osijeka Perković nakon susreta.