STV Live
Četvrtak, 02. veljača 2023.
2°C
"Budite svoji, svi ostali su ionako već zauzeti" -O. Wilde

Crna kronika

NOVI DETALJI: Policija pronašla još tri počinitelja nedavnih napada u Osijeku

Osječko-baranjska policija izašla je s novim detaljima vezanim za nedavne napade u Osijeku. Izvijestili su kako su pronašli još tri počinitelja.

Policija pronašla još tri počinitelja nedavnih napada u Osijeku
Policija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Druge policijske postaje Osijek utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su tri maloljetnika 18. ovoga mjeseca oko 12 i 30 na Vukovarskoj cesti u Osijeku srušili na tlo i fizički napali 17-togodišnjaka počinivši tako dva kaznena djela - tjelesna ozljeda i nasilničko ponašanje. Iz policije javljaju kako protiv maloljetnih počinitelja podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.

Novi su to detalji vezani za nedavne napade i vršnjačko nasilje koje je zaredalo ovih dana u Osijeku. Jučer je uhićen i 25-togodišnjak koji je zajedno s 24-tverogodišnjakom na križanju Svačićeve i Frankopanske ulice u Osijeku napao dva dvadesetogodišnjaka. Jednoga su teško ozlijedili, počinivši tako kazneno djelo teška tjelesna ozljeda. 25-togodišnjak je uhićen, dok se za 24-tverogodišnjakom traga, izvijestila je policija u svom jučerašnjem priopćenju.