Osječko-baranjska
BOGAT PROGRAM U JOSIPOVCU: Posjetitelji 2. Kukuruzijade uz druženje uživali u nezaobilaznoj ljetnoj deliciji
Konzumirali su ga još drevni narodi južne Amerike, a danas gotovo da nema osobe koja u njemu ne uživa. Kuhan ili pečen, u klipu ili zrnu, u obliku kokica ili palente – kukuruz je nezaobilazna delicija, pogotovo tijekom ljetnih mjeseci. Uz bogat program, u svim ljepotama ovog ploda prirode uživali su i brojni Josipovčani na drugoj po redu Kukuruzijadi.
Osječko-baranjska
DOBRO DRUŠTVO, GASTRONOMIJA I OPUŠTENA ATMOSFERA: Grad na Dravi oživio uz prvu ovogodišnju Osječku ljetnu noć
ZABORAVLJENI ZANATI, STARI OKUSI I OBIČAJI: 51. Miholjačko sijelo vratilo duh prošlih vremena
EMOCIJE, SJEĆANJA I PONOS: Dan osječkih branitelja i 34 godine 106. brigade u znaku ponosa i sjećanja na žrtve