Osječko-baranjska
BOGAT PROGRAM U JOSIPOVCU: Posjetitelji 2. Kukuruzijade uz druženje uživali u nezaobilaznoj ljetnoj deliciji
Konzumirali su ga još drevni narodi južne Amerike, a danas gotovo da nema osobe koja u njemu ne uživa. Kuhan ili pečen, u klipu ili zrnu, u obliku kokica ili palente – kukuruz je nezaobilazna delicija, pogotovo tijekom ljetnih mjeseci. Uz bogat program, u svim ljepotama ovog ploda prirode uživali su i brojni Josipovčani na drugoj po redu Kukuruzijadi.
Osječko-baranjska
KARIJERNI KORZO: Za kvalitetne radnike poslodavci se otimaju već na fakultetima

''REZULTAT VIŠEGODIŠNJE NEBRIGE I URBANISTIČKOG NEMARA'': Zlatko Ahić: ''Uži centar Osijeka izgleda poput zapuštene palanke, a gradonačelnik u tome ne vidi problem''
ZAJEDNIČKI PROJEKT UČENIKA, UČITELJA, RODITELJA I LOKALNE ZAJEDNICE: Priprema, pozor, vrt! – otvoren vrt u OŠ Retfala