STV Live
Nedjelja, 19. svibanj 2024.
22°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Sport

MALONOGOMETNI TURNIRI: Raspucani malonogometaši na Zimku - prvog dana 109 golova

Zimsko doba godine u nogometu rezervirano je za dvoransko loptanje. U Osijeku je na Štefanje počelo 37. izdanje popularnog Zimka, a prvog dana natjecanja postignuto je čak 109 golova, što je najbolja najava za ljubitelje malog nogometa.

Raspucani malonogometaši na Zimku - prvog dana 109 golova
zimko

Za plodonosno otvaranje 37. Zimka zaslužne su ekipe u svim kategorijama, jer golova nimalo nije nedostajalo. U prosjeku pet golova bilo je po utakmici, a ukupno 109 prvog dana.

Iako se tijekom cijeloga dana od osam ujutro do deset sati navečer na Zrinjevcu uvijek ima pogledati dobra utakmica, najzanimljivije će biti pratiti seniorsku kategoriju i borbu za prestižnu titulu osvajača naslova ovog jednog od najpopularnijih malonogometnih turnira u Slavoniji i Baranji.

Glavni favorit je ekipa Vatro Tenis Team Europlasta iz Donjeg Miholjca za koju nastupaju branitelji prošlogodišnjeg naslova, igrači iz osječkog futsal kluba, među ostalima nabrojimo Čavara, Pandurevića, Horvata, Dakića i Prijića.

Sinoć su opravdali svoju ulogu, kada su svladali Sarvaš sa 6:1. Od ostalih rezultata u seniorskoj konkurenciji, izdvojimo pobjedu DGO-a od 4:1 protiv ekipe Barcelona Puba, kao i susret s najviše pogotaka, čak 9, u posljednjoj utakmici večeri između Murse VBK i ekipe Aniko D.O.O., koja je završila 6:3.

Ove sezone, najveća promjena je što se u svim kategorijama osim U15, U17 i U19, umjesto 4+1 igra sustavom 5+1.

Rasporede možete pratiti na službenoj facebook stranici Futsal središta Osijek.