STV Live
Četvrtak, 23. svibanj 2024.
18°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Iz programa izdvajamo

MI SMO TU SAMO ZBOG VAS: STV novim emisijama obilježava 30 godina postojanja

Televizija Slavonije i Baranje obilježava 30 godina postojanja i rada. A i u narednih bar 30 nastavit će svojim gledateljima nuditi kvalitetan program i pružiti važne informacije kako bi u svakom trenutku znali što se događa u Slavoniji, Baranji i Srijemu. U povodu 30. rođendana na programu će se naći i neke nove emisije.

STV novim emisijama obilježava 30 godina postojanja
STV novim emisijama obilježava 30 godina postojanja

U novoj jesenskoj shemi Televizija Slavonije i Baranje emitirat će svima dobro poznate stare emisije, ali krenuti i s novima.

Uz ostalo, od noviteta, od idućega tjedna gledatelji će moći pogledati novu sezonu emisije „Iz kuhinje s ljubavlju“ s Josipom Kovačević, a koja će biti snimljena u brojnim kvalitetnim restoranima diljem Slavonije i Baranje.

Donosimo i  tri nove autorske emisije i to „TV komentar s Josipom Dubrovićem“,  „Nova era“ s Branimirom Suhićem te „Sporta nikad dosta“ s Darijom Andrakovićem, a koje će se emitirati u terminu dosadašnje emisije Teme dana.

Četiri puta tjedno krenulo je emitiranje emisije „Argumenti“ u kojoj će o aktualnim političkim, ali i društvenim temema progovarati brojni stručnjaci iz različitih područja.

Za najmlađe male gledatelje kreće nova emisija „Veliki recepti malih kuhara“, a u kojoj će najmlađi priređivati razne zdrave recepte. A bit će tu i serijal emisija za najmlađe „Junaci prirode“.

U novoj sezoni rubrike „Muzejsko blago“ gledatelji će moći doznati sve o brojnim vrijednim umjetninama koje se čuvaju u muzeju, dok u rubrici „Hrvatski list“ donosimo pregled brojnih tema i zanimljivosti koje su obrađivali u ovim poznatim osječkim novinama koje su izlazile u prošlom stoljeću.

Svake subote na programu će biti i anketa „A što vi kažete?“ u kojoj će građani komentirati protekli tjedan u Lijepoj našoj.

Uskoro se nastavlja i nova sezona vjerske emisije „Svjedoci blagoslova“, te „Ošini po tamburi“ u koju se ponovo vraćaju tamburaši sa svirkom uživo.

A uz nove emisije, Slavonska televizija svakako će zadržati i neke stare uspješnice kao što je vjerujemo svima dobro poznata emisija iz poljoprivrede „Poticaj“, emisija iz kulture „Ritam grada“, sportska emisija „Pun pogodak“  , Press klub Tihomira Dujmovića te Bujica koja će se i dalje premijerno emitirati tri puta tjedno, dok će za smijeh i dalje biti zadužen Željko Pervan u svom dnevniku i Kolumnističkom manifestu.

Naravno tu su i naše središnje Vijesti koje se emitiraju svakoga dana u 18:30 sati i donose najaktualnija događanja s područja Slavonije, Baranje i Srijema.

I tako će s nekim novim i nekim starim emisijama Televizija Slavonije i Baranje ući u 31. godinu svog rada, te  svakoga dana nastojati biti sve bolja samo kako bi svojim vjernim gledateljima pružila kvalitetan dokumentarni, vjerski, politički, glazbeni, dječji i zabavni program. Jer mi smo tu samo zbog vas.

stv