STV Live
Četvrtak, 23. svibanj 2024.
15°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Osječko-baranjska

I DALJE VELIK INTERES: Zbog panoramskog kotača posjetitelji u Osijek dolaze iz cijele Hrvatske

Osijek je pred Božić dobio veliku turističku atrakciju, zbog koje u Grad na Dravi dolaze posjetitelji iz cijele Hrvatske. 35-metarski panoramski kotač pokazao se punim pogotkom, a interes je građana i dalje velik.

Zbog panoramskog kotača posjetitelji u Osijek dolaze iz cijele Hrvatske
Panoramski kotač

Tmurno osječko subotnje podne, ali za vožnju u najvećem hrvatskom panoramskom kotaču čeka se u redu. Ljudi dolaze i iz udaljenijih krajeva Hrvatske, a očekivanja su velika.

- Radimo u Zagrebu i evo djecu smo doveli malo za Advent u Osijek kod djede i bake i očekujemo da će nam bit predivno. Jako lijepo što su konačno nešto stavili u Osijek da se može Osijek pohvaliti s nečim, kaže Mišo Petrović.

- Ja od kotača očekujem da će bit dobro, da se sve lijepo vidi od gore, priča Tina.

I kada ste sve pripremili možete na vožnju. Čeka vas 5 do 7 minuta jedinstvenog užitka.

Visoko je, maličice se i ljulja i podiže adrenalin, ali pogled, koji se pruža s vrha kotača, uistinu je poseban.

Imate li malo sreće dobit ćete i dodatni gratis krug, a spuštanjem na zemlju, jedno odlično novo iskustvo za cijelu obitelj.

Vožnja za odrasle košta 50 kuna, za djecu do 12 godina 40, dok se najmlađi do tri godine mogu voziti besplatno. Osječki Sky View je otvoren od podneva do 23 sata, a vikendom od 10 ujutro. Kapaciteta je 144 osobe, a u Osijeku sigurno ostaje do kraja siječnja, a možda i dulje.