IZ PROGRAMA IZDVAJAMO: Iz kuhinje s ljubavlju: Kako se priprema tradicionalni baranjski fiš?
Ove sezone u emisiji Iz kuhinje s ljubavlju imate priliku proputovati našom regijom koja će pokazati svoje bogatstvo, tradiciju i ljepotu na tanjurima naših domaćina. Prvu ovosezonsku emisiju otvaramo na dlanu Kopačkog rita, u mjestu Kopačevo, gdje je svoje mjesto pod baranjskim suncem našlo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Didin konak. Kako se priprema tradicionalni baranjski fiš i koje još specijalitete možete probati, doznajte večeras u 21:05 sati na Slavonskoj televiziji.
Piše: STV
Iz kuhinje s ljubavlju
Emisija “Iz kuhinje s ljubavlju” na rasporedu je srijedom u 21:05 sati premijerno, subotom 16 sati te ponedjeljkom 09:30 sati reprizno.
Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Klikom na gumb "Prihvati i zatvori" ili daljnjim pretraživanjem stranice prihvaćate uporabu kolačića. Više o kolačićima pročitajte u Izjavi o privatnosti.