IZ KUHINJE S LJUBAVLJU: Janjeći kotleti sa komoračem, pireom od celera i žličnjacima od riže i povrća
U današnjoj emisiji "Iz kuhinje s ljubavlju" pogledajte kako pripremiti moderan i ukusan obrok. Janjeće kotlete sa komoračem, pireom od celera i žličnjacima od riže i povrća te ukusnu tortu od rogača i čokolade pripremio nam je nastavnik kuharstva Ugostiteljsko-turističke škole Osijek Damir Abramić. Emisija "Iz kuhinje s ljubavlju" na programu je svake srijede od 21 sat, a kako bi što bolje naučili prikazane Vam recepte i u subotu u 16:00, te ponedjeljak u 10:30 sati. Dobar Vam tek!
Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Klikom na gumb "Prihvati i zatvori" ili daljnjim pretraživanjem stranice prihvaćate uporabu kolačića. Više o kolačićima pročitajte u Izjavi o privatnosti.