Osječko-baranjska
TRADICIJE U SLAVONIJI I BARANJI NEMA BEZ KULENA: Kulenijada na FAZOS-u ponovo okupila slavonske i baranjske kulinare
Tradicije u Slavoniji i Baranji nema bez svima omiljenog kulena. Njega su u Hrvatskog godišnje proizvede oko 500 tona, a proizvođači često raspravljaju o tome čiji je kulen i recept najbolji. Koji je zaista najbolji odlučit će neutralna stručna komisija druge Kulenijade osječkog Fakulteta agrobiotehničkih znanosti koja je i ove godine okupila najodvažnije kulinare s područja Slavonije i Baranje.
Osječko-baranjska
KARIJERNI KORZO: Za kvalitetne radnike poslodavci se otimaju već na fakultetima

''REZULTAT VIŠEGODIŠNJE NEBRIGE I URBANISTIČKOG NEMARA'': Zlatko Ahić: ''Uži centar Osijeka izgleda poput zapuštene palanke, a gradonačelnik u tome ne vidi problem''
ZAJEDNIČKI PROJEKT UČENIKA, UČITELJA, RODITELJA I LOKALNE ZAJEDNICE: Priprema, pozor, vrt! – otvoren vrt u OŠ Retfala