Osječko-baranjska
TRADICIJE U SLAVONIJI I BARANJI NEMA BEZ KULENA: Kulenijada na FAZOS-u ponovo okupila slavonske i baranjske kulinare
Tradicije u Slavoniji i Baranji nema bez svima omiljenog kulena. Njega su u Hrvatskog godišnje proizvede oko 500 tona, a proizvođači često raspravljaju o tome čiji je kulen i recept najbolji. Koji je zaista najbolji odlučit će neutralna stručna komisija druge Kulenijade osječkog Fakulteta agrobiotehničkih znanosti koja je i ove godine okupila najodvažnije kulinare s područja Slavonije i Baranje.
Osječko-baranjska
755 TISUĆA EURA ZA 203 KORISNIKA: Osječkim poduzetnicima rekordan iznos gradskih potpora za razvoj poslovanja
OBLJETNICA AKCIJE ''KOPAČKI RIT'': Na današnji dan prije 34 godine preokrenut tijek Domovinskog rata
TRADICIJA KOJA TRAJE DESETLJEĆIMA: Betlehemsko svjetlo, simbol mira i zajedništva, obasjalo Osječko-baranjsku županiju
5°C