Osječko-baranjska
TRADICIJE U SLAVONIJI I BARANJI NEMA BEZ KULENA: Kulenijada na FAZOS-u ponovo okupila slavonske i baranjske kulinare
Tradicije u Slavoniji i Baranji nema bez svima omiljenog kulena. Njega su u Hrvatskog godišnje proizvede oko 500 tona, a proizvođači često raspravljaju o tome čiji je kulen i recept najbolji. Koji je zaista najbolji odlučit će neutralna stručna komisija druge Kulenijade osječkog Fakulteta agrobiotehničkih znanosti koja je i ove godine okupila najodvažnije kulinare s područja Slavonije i Baranje.
Osječko-baranjska

JESTE LI SPREMNI ISKUŠATI SREĆU?: Restoran Corner predstavlja "LUCKY BOX" – svaka kuglica donosi vrijednu nagradu!
VALPOVO ŠIRI VRTĆKE KAPACITETE: Šutalo: „Prvi put u povijesti sva djeca bit će upisana u vrtić“
RADOVI NAPREDUJU: Novi terminal u riječnoj luci Osijek otvorit će put za veći promet i više vrsta rasutih tereta