Osječko-baranjska
TRADICIJE U SLAVONIJI I BARANJI NEMA BEZ KULENA: Kulenijada na FAZOS-u ponovo okupila slavonske i baranjske kulinare
Tradicije u Slavoniji i Baranji nema bez svima omiljenog kulena. Njega su u Hrvatskog godišnje proizvede oko 500 tona, a proizvođači često raspravljaju o tome čiji je kulen i recept najbolji. Koji je zaista najbolji odlučit će neutralna stručna komisija druge Kulenijade osječkog Fakulteta agrobiotehničkih znanosti koja je i ove godine okupila najodvažnije kulinare s područja Slavonije i Baranje.
Osječko-baranjska
U TIJEKU JE REKONSTRUKCIJA: Osječko-baranjska županija sufinancira obnovu izgorjelog SRC-a u Kneževim Vinogradima
SVAKI ČETVRTI HRVAT ŽIVI S KRONIČNOM BOLI: Obilježen Međunarodni dan borbe protiv boli
SVEČANA SJEDNICA FAKULTETSKOG VIJEĆA: 65 godina FAZOS-a – ima ključnu ulogu u razvoju poljoprivrede na istoku Hrvatske