Osječko-baranjska
TRADICIJE U SLAVONIJI I BARANJI NEMA BEZ KULENA: Kulenijada na FAZOS-u ponovo okupila slavonske i baranjske kulinare
Tradicije u Slavoniji i Baranji nema bez svima omiljenog kulena. Njega su u Hrvatskog godišnje proizvede oko 500 tona, a proizvođači često raspravljaju o tome čiji je kulen i recept najbolji. Koji je zaista najbolji odlučit će neutralna stručna komisija druge Kulenijade osječkog Fakulteta agrobiotehničkih znanosti koja je i ove godine okupila najodvažnije kulinare s područja Slavonije i Baranje.
Osječko-baranjska
NOVA VIZURA: Nakon rekonstrukcije središnjeg trga u Valpovu se nastavlja uređenje centra grada
BESPLATNI PROGRAMI SLJEDEĆA DVA MJESECA: Koncertom svjetski poznatog orkestra milanske Scale otvoreno 25. Osječko ljeto kulture
DOBRO DRUŠTVO, GASTRONOMIJA I OPUŠTENA ATMOSFERA: Grad na Dravi oživio uz prvu ovogodišnju Osječku ljetnu noć