Osječko-baranjska
TRADICIJE U SLAVONIJI I BARANJI NEMA BEZ KULENA: Kulenijada na FAZOS-u ponovo okupila slavonske i baranjske kulinare
Tradicije u Slavoniji i Baranji nema bez svima omiljenog kulena. Njega su u Hrvatskog godišnje proizvede oko 500 tona, a proizvođači često raspravljaju o tome čiji je kulen i recept najbolji. Koji je zaista najbolji odlučit će neutralna stručna komisija druge Kulenijade osječkog Fakulteta agrobiotehničkih znanosti koja je i ove godine okupila najodvažnije kulinare s područja Slavonije i Baranje.
Osječko-baranjska
GRADIT ĆE SE U OSIJEKU: Centar za kontrolu komaraca donosi znanstveni pristup rješavanja problema koji muči Slavonce
SJEDNICA ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE: Proračun Osječko-baranjske županije povećan na rekordnih 229,6 milijuna eura

NOVO U OSIJEKU: Restoran Corner predstavio novi Summer vibe Brunch