Osječko-baranjska
TRADICIJE U SLAVONIJI I BARANJI NEMA BEZ KULENA: Kulenijada na FAZOS-u ponovo okupila slavonske i baranjske kulinare
Tradicije u Slavoniji i Baranji nema bez svima omiljenog kulena. Njega su u Hrvatskog godišnje proizvede oko 500 tona, a proizvođači često raspravljaju o tome čiji je kulen i recept najbolji. Koji je zaista najbolji odlučit će neutralna stručna komisija druge Kulenijade osječkog Fakulteta agrobiotehničkih znanosti koja je i ove godine okupila najodvažnije kulinare s područja Slavonije i Baranje.
Osječko-baranjska
TRAJE OBNOVA: Vrtić Krijesnica na osječkom Jugu 2 do sljedećeg će ljeta zasjati u potpuno novom ruhu
DANI HRVATSKOG TURIZMA: Turistički trijumf Osječko-baranjske županije
POKLONILI SE ŽRTVI BRANITELJA I UBIJENIH CIVILA: Ministar Medved: nikada nećemo odustati od potrage za nestalima iz Laslova
6°C