Osječko-baranjska
TRADICIJE U SLAVONIJI I BARANJI NEMA BEZ KULENA: Kulenijada na FAZOS-u ponovo okupila slavonske i baranjske kulinare
Tradicije u Slavoniji i Baranji nema bez svima omiljenog kulena. Njega su u Hrvatskog godišnje proizvede oko 500 tona, a proizvođači često raspravljaju o tome čiji je kulen i recept najbolji. Koji je zaista najbolji odlučit će neutralna stručna komisija druge Kulenijade osječkog Fakulteta agrobiotehničkih znanosti koja je i ove godine okupila najodvažnije kulinare s područja Slavonije i Baranje.
Osječko-baranjska
ČINI GA 19 VIJEĆNIKA: Konstituirano Gradsko vijeće Osijeka, za predsjednika ponovno izabran Tihomir Florijančić
IZBORNA DRAMA U ĐAKOVU: Marin Mandarić: „Apsolutno odbacujem bilo kakve optužbe o izbornoj prijevari“
POVODOM DANA ŽUPANIJE: Nagrađeni za postignuća u području sporta, tehničke kulture i gospodarstva