Osječko-baranjska
TRADICIJE U SLAVONIJI I BARANJI NEMA BEZ KULENA: Kulenijada na FAZOS-u ponovo okupila slavonske i baranjske kulinare
Tradicije u Slavoniji i Baranji nema bez svima omiljenog kulena. Njega su u Hrvatskog godišnje proizvede oko 500 tona, a proizvođači često raspravljaju o tome čiji je kulen i recept najbolji. Koji je zaista najbolji odlučit će neutralna stručna komisija druge Kulenijade osječkog Fakulteta agrobiotehničkih znanosti koja je i ove godine okupila najodvažnije kulinare s područja Slavonije i Baranje.
Osječko-baranjska
EFOS: Predstavljen priručnik za smanjenje korupcije na lokalnoj i regionalnoj razini
MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE: Učenici iz slavonskih županija pokazali koliko su vješti u robotici
STRUČNI SIMPOZIJ U OSIJEKU: U deset mjeseci Helikopterska hitna medicinska služba imala 1205 intervencija, u Osijeku njih 37