Osječko-baranjska
TRADICIJE U SLAVONIJI I BARANJI NEMA BEZ KULENA: Kulenijada na FAZOS-u ponovo okupila slavonske i baranjske kulinare
Tradicije u Slavoniji i Baranji nema bez svima omiljenog kulena. Njega su u Hrvatskog godišnje proizvede oko 500 tona, a proizvođači često raspravljaju o tome čiji je kulen i recept najbolji. Koji je zaista najbolji odlučit će neutralna stručna komisija druge Kulenijade osječkog Fakulteta agrobiotehničkih znanosti koja je i ove godine okupila najodvažnije kulinare s područja Slavonije i Baranje.
Osječko-baranjska
U VALPOVU ZAVRŠILA I OBNOVA TRGA KDO VALME: Šutalo: „Dobivamo izgled modernog europskog gradića“
DEFCROS 2: Oružje i najnovije tehnologije još u petak na Međunarodnom sajmu obrane i sigurnosti
DEFCROS 2: Sajam obrane i sigurnosti ponovno u Osijeku – stiže 80 inovatora iz 20 svjetskih zemalja